PIŠKOTKI

UPORABA PIŠKOTKOV

NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE. PIŠKOTEK JE DATOTEKA, KI SHRANI NASTAVITVE SPLETNIH STRANI.

Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto, in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

NA SPLETNI STRANI UPORABLJAMO NASLEDNJE PIŠKOTKE

PIŠKOTEKTRAJANJEOPIS
PH_HPXY_CHECKsejaPiškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.
wp-settings-1 letoWordPress uporablja ta piškotek za prilagajanje pogleda skrbniškega vmesnika in morda tudi glavnega vmesnika spletnega mesta.
wp-settings-time-1 letoWordPress uporablja ta piškotek za prilagajanje pogleda skrbniškega vmesnika in morda tudi glavnega vmesnika spletnega mesta.
wordpres_test_cookie sejaWordPress nastavi piškotek, da preveri, ali so piškotki v brskalniku omogočeni, da uporabnikom nudi ustrezno uporabniško izkušnjo.
wwordpress_logged_in sejaWordPress uporablja ta piškotek, da pokaže, kdaj ste prijavljeni in kdo ste.

NADZOR NAD PIŠKOTKI

Piškotki omogočajo, da se določene vsebine ali funkcije aplikacije prilagodijo za določenega obiskovalca, glede na njegove izbire ali preference ali glede na lastnosti njegove terminalske opreme. Piškotki za analitične namene omogočajo stalno izboljševanje spletnega mesta.

UPRAVLJANJE IN BRISANJE PIŠKOTKOV

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov, ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite svoj brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikih: